

BWG-A-11-02

BUS WORKING GROUP MEETING

Tuesday, 8th February 2011, 10:30 – 13:30 Low Carbon Vehicle Partnership 83 Victoria Street, London SW1H 0HW

AGENDA

		Item	Lead	Purpose	Paper No.
10:30 5 min	1.	Welcome and apologies	Chair		
	1.1	Appointment of Vice Chair	Chair	For agreement	
10:35 5 min	2.	Minutes and Matters arising	Chair	For agreement	BWG-M-10-11
10:40 15 min	4.	LowCVP update			
	4.1	LowCVP activity report	Jonathan Murray	For information	BWG-P-11-01
10:55 35 min	5.	BWG Work programme			
	5.1	Local Transport Authority Toolkit	Maurice Perl	For information	BWG-P-11-02*
	5.2	Monitoring LCEB role out	Jonathan Murray	For information	BWG-P-11-03*
	5.3	Certification of LCEBs - Dual fuel buses	Neil Fulton, Millbrook Jonathan Murray	For information	BWG-P-11-04
11:30 50 min	6.	Monitoring of LCEBs in service			
	6.1	TfL hybrid bus monitoring	Bradley Ling, TfL	For information	BWG-P-11-05
	6.2	Proposed GBF monitoring	Jonathan Murray	For discussion	BWG-P-11-06
12:20 30 min	7.	LowCVP Work Programme 2011-12			
	7.1	BWG priorities	Jonathan Murray	For discussion	BWG-P-11-07
12:50 20 min	8.	Biomethane – UK Anaerobic Digestion Strategy	Greg Archer	For information	BWG-P-11-08*
13:10 20 min	9.	Low Carbon HGV Certification	Jonathan Murray	For information	BWG-P-11-09
13:30 5 min	10.	AOB			

^{*}Presentations which will be circulated after the meeting

Next meeting:

28th June 2011 10:30am to 1.30pm (Venue tbc – offers welcome)